info-4

Det hele handler om balancen

Velkommen til Refuel, din betroede partner i at forbinde virksomheder med kvalificerede projektledere.

Den optimale procentdel mellem fastansatte og kontraktansatte kan variere afhængigt af branche og virksomhedsstørrelse. En god tommelfingerregel er 75 procent fastansatte og 25 procent freelancere.

Hos Refuel forstår vi udfordringen med at finde den rigtige projektleder. Vores platform er designet til at forenkle netop den proces.

Så uanset om du ønsker en fastansat- eller projektansat projektleder, så har du med Refuel adgang til vores database af projekt eksperter, der står klar til at drive dine projekter i mål

Vores rekrutteringsproces

Hos Refuel forenkler vi den måde virksomheder finder projektledere på.

Vores rekrutteringsproces tilbyder en problemfri oplevelse, der involverer tre nøgletrin for dig: Kontakt, Vælg & Ansæt.

Vi dokumenterer fra første kontakt dine ønsker og krav…. også krav du ikke lige har tænkt på.

Du vælger kandidater til samtale fra en pulje af forhåndsscreenede emner, der matcher dine ønsker og krav.

Vi ansætter sammen din næste projektleder.

info-9

Vores Kontakt, Vælg & Ansæt Process

Kontakt

Vælg

Ansæt

1. Kontakt os

Ræk ud til os og beskriv dit projektleder behov med få ord. Vi vender tilbage indenfor 3 arbejdsdage for at uddybe og dokumentere dine behov.

2. Vælg og godkend

Vi præsenterer 2-3 kandidater, vi har udvalgt netop til dine ønsker og behov indenfor 10 dage. Ønsker du et personprofil match klarer vi den hurtigt. Du vælger hvilke kandidater vi skal gå videre med.

3. Interview og ansæt

Vi interviewer sammen de forskellige kandidater. Du danner dig et indtryk af de forskellige personprofiler til samtalerne. Efter interviews træffer du beslutning om din næste ansættelse eller freelance aftale.

Hvorfor Refuel

Når du benytter dig af Refuel’s rekruttering- og projektleder database kan du hurtigt tilpasse din arbejdsstyrke, når din projektportefølje er større end din projektleder kapacitet.

Vores Kontakt, Vælg & Ansættelses proces sikrer, at du bliver hørt! Vi vil omhyggeligt interviewe dig for at vi sammen forstår dine projektbehov.

Vi matcher dine behov med vores projektleder database for at udvælge de bedste kandidater til din faste eller freelance stilling. Vi sikrer, at hver kandidat er egnet til opgaven og til kulturen i din organisation.

Vi forpligter os til at levere inden for de tidsbegrænsede KPI’er, der er angivet i vores interne forretningsproces.

Refuel er dit agile værktøj til at minimere dine risici og maksimere værdiskabelsen

Lad os tanke din virksomhed op sammen